Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Martes, 09 Septiembre 2014 23:35

Barcelona, 09/09/2014; Anglada hi serà present en l’ofrena floral a Rafael de Casanova

Valora este artículo
(0 votos)

Anglada haestat invitat per Plataforma Democràtica per Catalunya a dipositar l’ofrena floral a Rafael de Casanova.

 

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PDxC)

Barcelona | Redacció.- Plataforma Democràtica de Catalunya(PDxC) no assistirà als actes de Societat Civil Catalana convocats a Tarragona per a la Diada Nacional de Catalunya, perquè considera que aquest projecte (SCC) ha esdevingut un mer instrument polític propagandístic del Partit Popular i de C’s (formacions “no nacionalistes”) incompatible amb el sentiment patriòtic i democràtic que impregna una part substancial de la societat catalana real.

La Plataforma Democràtica per Catalunyasí participarà, en canvi, en els actes institucionals tradicionals d’homenatge a Rafael de Casanova el proper 11 de setembre, representada per Josep Anglada i Rius.  El fundador i president legítim de Plataforma per Catalunya no és tècnicament membre de PDxC perquè ha engegat fa mesos un procés judicial denunciant la seva destitució i expulsió il·legals de PxC, però ha estat invitat a dipositar l’ofrena floral a títol personal per motius honorífics.

Plataforma Democràtica per Catalunyaés a hores d’ara sols el darrer esglaó dins del procés de refundació democràtica de PxC i, per tant, no pot actuar quant a subjecte polític jurídicament legitimat fins a la clausura del Congrés Assembleari Extraordinari de PxC convocat per al proper 26 d’octubre a Barcelona. Tanmateix, sí pot marcar una línia política inequívocament catalanista que forma part dels seus postulats fundacionals, essencials i irrenunciables.

Tant el Corrent Intern de Refundació Democràticade PxC com PDxC recolzen el dret a decidir, en el benentès que sempre ho faran dintre de la legalitat i en el marc del generalitzat moviment de regeneració democràtica que afecta actualment les institucions i els partits polítics. Les organitzacions signants del present comunicat de premsa estenen el dret a decidir a tots els àmbits socials, sense excepció: sanitat, educació, prestacions socials, sobirania... També a la política d’immigració, cosa que no poden afirmar partits suposadament assemblearis com ara les CUP ni, molt menys, el grupuscle ultradretanista anticatalà encapçalat per l’usurpadorRobert Hernando i els seus sequaços.

Plataforma Democràtica per Catalunya (PDxC)

Barcelona, 9 de setembre de 2014

 

 

 
Visto 1362 veces Modificado por última vez en Domingo, 11 Enero 2015 01:17