Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Jueves, 04 Septiembre 2014 17:47

Salt, 04/09/2014; Els impostors d’extrema de PxC es queden sense cap regidor a Salt

Valora este artículo
(0 votos)

 

Osuna: “El tracte infame donat pels actuals usurpadors al fundador i únic president legítim del partit Josep Anglada, uns dels principals motius de la meva dimissió”. 

COMUNICAT DE PREMSA DE LA PLATAFORMA DEMOCRÀTICA PER CATALUNYA (PDxC)

Salt | Redacció.-L’única regidora que li quedava a Salt a la segrestada Plataforma per Catalunya (PxC), María Osuna, ha decidit abandonar tant el grup municipal com el partit de PxC.

Osuna,que s’integrarà al grup de no adscrits el proper 22 de setembre ha assenyalat que “seguirà lluitant pels valors i principis amb què s’ha identificat sempre en defensa del poble treballador de Salt”. Per Osuna, el tracte infame donat pels actuals usurpadors al fundador i únic president legítim del partit Josep Anglada, la manera de funcionar com un clan familiar l’actual Plataforma per Catalunya i la vinculació de les Joventuts Identitàries amb Alba Daurada, han estat els motius pels qual ha decidit abandonar PxC.

En aquest sentit, Anglada ha manifestat que “la banda d’impostors d’extrema dreta hauria de tenir clar, a hores d’ara, que ha perdut ja la batalla pel control d’aquest projecte polític” afegint “cada vegada són més els militants i regidors de Plataforma per Catalunya que un cop assabentats de la veritat de tot el que ha passat abandonen el vaixell comandat per l’Hernando i els seus sequaços”.

Plataforma Democràtica per Catalunya (PDxC)

Salt, 4 de setembre de 2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Visto 1107 veces Modificado por última vez en Domingo, 11 Enero 2015 01:19