Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Lunes, 22 Septiembre 2014 11:41

Salt, 22/09/2014; Anglada a Salt: PxC és avui un projecte familiar, antidemocràtic i anticatalà

Valora este artículo
(0 votos)

Osuna: “Seguiré  lluitant pels valors i principis amb què m’he identificat sempre en defensa del pobletreballador de Salt”.  

COMUNICAT DE PREMSA DE LA PLATAFORMA DEMOCRÀTICA PER CATALUNYA (PDxC)

Salt | Redacció.-Amb un discurs emotiu i ferm, la ja exregidora de Plataforma per Catalunya (PxC), María Osuna, ha passat a formar part com a regidora no adscrita a l’Ajuntament de Salt. Així dons la PxC es queda sense representació en el consistori.   

Osuna ha començat el seu discurs assenyalant que “Seguirà  lluitantpels valors i principis amb què l’hanidentificat sempre en defensa del pobletreballador de Salt”. “El tracteinfame donat pels actuals usurpadors al fundador i únic president legítim del partit, Josep Anglada, ha estat un dels motius principals que li han fet prendre aquesta decisió”,ha dit. Osuna, també ha estat molt contundent amb el comportament de les Joventuts Identitàries del partit “no pot compartir cap projecte amb elements vinculats a Alba daurada, és a dir, a una trama violenta i delictiva que té diversos dirigents empresonats a Grècia”.

 

Anglada,que ha estat present en el ple de Salt per donar recolzament a Osuna, ha manifestat que “és un fet evident que cada vegada són més les persones que abandonen aquest projecte per adonar-se que l’han convertit amb un projecte familiar, antidemocràtic i anticatalà”, afegint“un cop més la banda d’impostors d’extrema dreta comandat per l’Hernando i els seus sequaços han perdut un altre batalla”.

Plataforma Democràtica per Catalunya (PDxC) 

Salt, 22 de setembre de 2014

 

 

 
Visto 1185 veces Modificado por última vez en Domingo, 11 Enero 2015 01:20