Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Viernes, 10 Octubre 2014 23:23

Sant Boi, 10/10/2014; Jordi Illa, Candidat de Plataforma Democràtica per Catalunya (PDxC) a Sant Boi de Llobregat

Valora este artículo
(0 votos)

Anglada: “PxC és partit usurpat per uns indesitjables que tan sols els mou els interesso personals i econòmics”.             

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA DEMOCRÀTICA PER CATALUNYA (PDxC) 

Sant Boi | Redacció.- Aquest divendres s’ha celebrat a Sant Boi de Llobregat la primera reunió de Plataforma Democràtica per Catalunya (PDxC), amb l’objectiu posat a les properes eleccions municipals de 2015. En la reunió hi ha estat invitat el vigatà Josep Anglada i Rius.

La dotzena de persones que s’han reunit aquest divendres a Sant Boi, han escollit per unanimitat a l’exmilitant de PxC, Jordi Illa, com a cap de llista de Plataforma Democràtica per Catalunya per les properes eleccions municipals que se celebraran el maig de 2015. En la reunió, a part de planificar l’estratègia a seguir per part de la delegació local de PDxC, també s’ha contemplat la possibilitat de fer altres candidatures a la comarca del Baix Llobregat.

Illa,ha manifestat “sentir-se molt il·lusionat amb aquesta nova etapa de la seva vida” una etapa que segons ell “serà retornar el sentit comú a l’Ajuntament de Sant Boi”. En aquest sentit, Illa ha volgut deixar clar que“a diferència dels seus antics companys de PxC, que l’única cosa que els ha mogut ha estat l’interès econòmic, a ell la única cosa que l’interessa és servir de la millor manera possible als santboians”.

Per la seva banda,Anglada ha reconegut sentir-se satisfet en veure que“cada vegada són més les persones que abandonen PxC”, un partit segonsAnglada “usurpat per uns indesitjables que tan sols els mou els interessos personals i econòmics”. Anglada també s’ha referit a Illa com “una persona molt involucrada amb la gent de Sant Boi”, i ha pronosticat que “a les properes eleccions municipals, Illa, entrarà en força a l’Ajuntament de Sant Boi.               

Plataforma Democràtica per Catalunya (PDxC)

Sant Boi de Llobregat, 10 d’octubre 2014

 

 

 
Visto 1167 veces Modificado por última vez en Domingo, 11 Enero 2015 01:21