Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Jueves, 01 Junio 2023 00:00

(Conté Vídeo) Josep Anglada torna a entrar amb força a l’Ajuntament de Vic

Valora este artículo
(238 votos)

Anglada: “Malgrat el boicot en què hem estat sotmesos durant tota la campanya electoral, hem aconseguit entrat amb força a l’Ajuntament de Vic amb dos regidors”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

Les eleccions municipals del 2023 deixen un Ajuntament de Vic fragmentat i més plural que mai amb l'entrada de noves formacions -de quatre a set- i obrint pas a un escenari postelectoral de negociacions i pactes que es preveu llarg i intens.

Tots els partits classistes que ja tenien representació a l’ajuntament menys el PSC, han baixat en número de vots i regidors. Junts que ostentava una majoria absoluta amb 11 regidora ha passat a quedar-se amb 8, ERC de 5 a 3 i la CUP de 4 a 3, i el PSC ha passat de tenir-ne 1 a 2 regidora.   

Tres nous grups irrompen al cim de la política vigatana: SOMI, la formació liderada per Josep Anglada, entre amb força al consistori vigatà en haver obtingut el 9% dels vots, que s’han traduït amb dos regidors, Ara Vic Pacte-Local, amb un 11% dels vots i dos regidor i Vic En Comú Podem amb un 5% dels vots i un regidor. Els dos única partits dels nou que es presentaven i que no han aconseguit entrar en el consistori vigatà ha estat el PP que s’ha quedat amb un 3% dels vots i Vox amb 1% .   

Les primeres paraules que va pronuncia Anglada a la nit electoral, van ser “d’agraïment a l’equip de campanya, als més de 30 apoderats que havien esta al col·legits electorals i als vigatans i vigatanes que els hi havien fet confiança”, hi va afegir que “ara ja podem dir alt, clar i català que SOMI estarà present a l’Ajuntament de Vic amb dos regidors”.

Anglada va recordar que “després de les últimes eleccions municipals, alguns el donàvem per mort, però el que no sabien era que a l’Anglada el que no el mata el fa més fort”. 

Anglada que es mostrava molt satisfet pels resultats electoral obtinguts per SOMI, va dir que “malgrat el boicot en què hem estat sotmesos durant tota la campanya electoral, hem aconseguit entrat amb força a l’Ajuntament de Vic amb dos regidors”.

Finalment, Anglada va insistir que ”ara el que cal és treballar de valent per no defraudar a les persones que ens han fet confiança i per poder afrontar les properes eleccions municipals amb el convenciment de que les poden guanya”, per acabar dient que “ells se n’encarregaran de posar ordre i seguretat, endreçar Vic ja que amb SOMI un altre Vic és possible”.   

Som Identitaris (SOMI)

Vic, 31 de maig de 2023

 
Visto 2884 veces Modificado por última vez en Jueves, 01 Junio 2023 04:53

Medios