Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Domingo, 30 Abril 2023 00:00

SOMI Vic present a la “Feria d’Abril 2023”

Valora este artículo
(207 votos)

Anglada: “La Feria de Abril que se celebra a Vic, és per viure-la i gaudir-ne tots plegats”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

Centenars de persones  han passar aquest cap de setmana per la cinquena edició de la renovada Feria de Abril de Vic, que va tenir lloc al recinte firal del Sucre. Des de l’Associació Cultural Mi Tierra y el Sur en feien una valoració positiva i esperen que la iniciativa pugui tenir continuïtat.

Després del dinar popular, hi ha hagut una sobretaula amb el “Coro Rocieró de Torelló”. A les cinc de la tarda, actuació dels grups de ball de l’associació “Mi tierra y el Sur”. A continuació, s’ha fet un concurs de vestits de flamenca. I finalment, l’esperada actuació de Javier Ginés i el guitarrista Javi Badia.

L’alcaldable de Vic per SOMI, Josep Anglada, que ha assistit a l’esdeveniment acompanyat per diferents membres de la seva candidatura, ha manifestat que “la Feria de Abril que se celebra a Vic, és per viure-la i gaudir-ne tots plegats”, i ha afegit que “és del tot imprescindible la organització d’aquest esdeveniments per tal de mantenir vives unes arrels, una cultura i unes tradicions que ens han de agermanar a tots”.

Finalment, Anglada ha dit que “sentir-se molt satisfet, ja que ha rebut l’escalf de moltes persones de cara les properes eleccions del 28 de maig”.

Som Identitaris (SOMI)

Vic, 29 d’abril de 2023

Visto 2312 veces Modificado por última vez en Domingo, 30 Abril 2023 04:33