Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Miércoles, 19 Abril 2023 00:00

Campanya de SOMI: Els Veïns de Vic diem no al porta a porta

Valora este artículo
(217 votos)

Anglada: “Està comprovat que aquest model de recollida de residus, a par de ser és un fracàs en municipis grans com Vic, tampoc és el model desitjat per la immensa majoria dels ciutadans de Vic”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

Després que l’equip de govern aproves el passat més de novembre amb el suport d'ERC el pla de gestió del Consell Comarcal que preveu tenir aplicat el sistema de recollida de residus porta a porta a tota la ciutat l’any 2025, l’alcaldable de Vic per SOMI, Josep Anglada, ja ha iniciat una campanya de recollida de signatures per oposar-se aquest sistema de recollida. La formació ha titulat la campanya amb l’eslògan “Els Veïns diem no al porta a porta ”.

En aquest sentit, la formació liderada per Anglada estarà present amb una carpa informativa el dimarts dia 25 i dissabte 29 d’abril al mercat setmanal de la plaça Major, i el doumenge 30 d'abril al mercat del passeig de la Generalitat per recollir signatures d’aquells ciutadans que ho desitgin.

Anglada, que sempre “s’ha mostrat contrari  a la implantació d’aquest nou model de recollida de residus”, ha dit que “està comprovat que aquest model de recollida de residus, a par de ser és un fracàs en municipis grans com Vic, tampoc és el model desitjat per la immensa majoria dels ciutadans de Vic”. Anglada ha recordat que “l’any 2016, la seva formació ja va evitar la implantació d’aquest sistema gracies a la recollida de centenars de signatures”.

Finalment,  Anglada ha dit que “l’objectiu d’aquesta campanya serà recollir centenars de signatures per fer veure al proper consistori que no es pot imposar a la força un nou model de recollida de residus en contra de la voluntat dels ciutadans”.

Som Identitaris (SOMI)

Vic, 19 d’abril de 2023

Visto 2616 veces Modificado por última vez en Lunes, 01 Mayo 2023 05:40