Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Viernes, 14 Abril 2023 00:00

SOMI Vic ha reunit aquest dijous el seu comitè de campanya

Valora este artículo
(216 votos)

Anglada: “Amb SOMI un altre Vic és possible ja que som l´únic partit que podem aconseguir un canvi real a la nostra ciutat”.  

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

En un ambient d’eufòria per resultats que atorguen les enquestes a la formació liderada per Anglada, l’alcaldable de Vic per SOMI, Josep Anglada, ha reunit aquest dijous el seu comitè de campanyaper ultimar l’estratègia davant les eleccions municipals del proper 28 de maig.   

Després de fer un balanç molt positiu del treball que s’està fent en aquesta precampanya electoral, s’ha dissenyat el calendari que es durà a terme fins el dia de la jornada electoral.

Anglada que ha agraït la implicació de les persones que formen part de la candidatura, ha dit que “aquesta campanya esta dissenyada en trepitjar carrer per tal de fer arribar les nostres propostes a tots els ciutadans”.   

En aquest sentit,Anglada ha assegurat que “ens hem preparat per al repte que significa per a nosaltres aquestes eleccions municipals”, i ha afegit que “estem en condicions d’assegurar, sense descarta les opcions que tenim de guanyar aquestes eleccions, que SOMI serà un partit decisiu al consistori vigatà en els propers quatre anys de mandat”.

Finalment, Anglada ha volgut deixar clar que “amb SOMI un altre Vic és possible ja que som l´únic partit que podem aconseguir un canvi real a la nostra ciutat”.    

Som Identitaris (SOMI)

Vic, 14 d’abril de 2023

Visto 2485 veces Modificado por última vez en Viernes, 14 Abril 2023 05:49