Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Viernes, 07 Abril 2023 05:19

SOMI del Vendrell critica la manca de sensibilitat social del govern socialista amb la gent gran

Valora este artículo
(188 votos)

Carrión: “Els responsable de la paralització de les obres ha estat el govern quadripartit (PSC-CiU-PP-ERC) de l'Ajuntament per la mala gestió econòmica i financera”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI

A la roda de premsa oferta per SOMI del VendrellIsrael Carrión ha lamentat amargament que “segueixin paralitzades des del 2008 les obres de l'Esplai d'Avis del tancat una vegada aixecada l'estructura d'edifici que ha tingut un cost de 640.000 euros”, i ha afegit que “els responsable de la paralització de les obres ha estat el govern quadripartit (PSC-CiU-PP-ERC) de l'Ajuntament per la mala gestió econòmica i financera, per la falta de sensibilitat social per als nostres avis i per la poca imaginació per aconseguir el finançament per acabar aquest projecte”.

En aquest sentit, Carrión ha recordat que “els anys 2008, 2009 i 2010 i el que abans era PxC va recolzar els pressupostos de l'anterior govern municipal, entre altres coses, perquè es tirés endavant el nou Esplai d'Avis del Tancat, ja que l’actual es va quedar petit i obsolet només inaugurar-lo l'any 2006”. “Actualment l'Associació de Persones Majors del tancat ja sobrepassa de molt els 800 socis i és inviable la seva continuïtat a l'antic local per qüestió d'espai, ja que la demanda de moltes activitats que fan sobrepassa amb escreix l'oferta de places”.

El líder del partit identitari al Vendrell, també ha advertir al equip de govern “del perill de degradació del nou edifici a mitges, com l'estructura a la intempèrie, i malgrat que s'han tallat els accessos, hi ha el perill que els okupes, Yonkis, vàndals i altres desaprensius facin malbé i degraden l'edifici inacabat i causin greus desperfectes a l'actual inversió”.

Finalment, Carrión ha denunciat que “és mentida que no hi hagi diners, perquè el Govern socialista i els trànsfugues tenen diners per al que volen”. Davant d'aquests despropòsits i malbarataments, Carrión ha manifesta que “la nostra societat té un deute prioritari amb amb la gent gran, que són els que han contribuït a forjar aquest país i a construir l'estat del benestar tal com nosaltres el coneixem, i aquesta és la nostra obligació, i no a afavorir sempre els mateixos que tots coneixem i sabem qui són que com qui diu acaben d'arribar a casa nostra i no han aportat ni aportaran res”.

Som Identitaris (SOMI)

Vendrell, 7 d’abril de 2023

DECLARACIONS DE CARRIÓN A RTV DEL VENDRELL

RTV del Vendrell, 07/03/2023; SOMI demana l’acabament de les obres

Visto 2139 veces Modificado por última vez en Viernes, 07 Abril 2023 05:27