Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Martes, 08 Noviembre 2022 06:48

(Conté Vídeo) Baralla a cops de pal entre rumanesos i magrebins al centre Vic

Valora este artículo
(201 votos)

Anglada: Aquest és el Vic lamentable que ens està deixant l’ alcaldessa Anna Erra i els demés grups municipals del consistori municipal de Vic”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

Veure vídeo: https://youtu.be/ELIb-nUu9_s

Forta baralla al centre històric de Vic. Un grup de romanesos i magrebins s'ha vist acorralada en un portal del carrer Manlleu de la ciutat osonenca, concretament al número 13, per dos homes que portaven pals i una porra desplegable, segons es pot veure al vídeo. Hi hauria un tercer implicat en aquests fets violents, que ja ha estat identificat juntament amb els altres dos per la Guàrdia Urbana del municipi. L'enganxada ha tingut lloc a dos quarts de quatre de la tarda, sota l'atenta mirada dels vilatans que per allà passejaven, per l'alt grau de violència que s'observava. De fet, l'individu amb la porra desplegable estava sagnant i sense samarreta a l'alçada del coll.

La reacció del pressident de SOMI i candidat a l’alcadia de Vic, Josep Anglada, no s’ha fet esperar a través del seu compte de twitter i Facebook.

Anglada, que ha condemnat els fets ocorreguts ha dit que aquest és el Vic lamentable que ens està deixant l’ alcaldessa Anna Erra i els demés grups municipals del consistori municipal de Vic”, i ha afegit  “espero que els vigatans i vigatanes obrin els ulls i en facin confiança a les properes eleccions municipal per restablir l’ordre i la seguretat als nostres carrers”, per acabr dient que “a Vic tan sols queda SOMI, ja que som l ‘esperança del vigatans”.

Som identitaris (SOMI)

Vic, 8 dóctubre de 2022 

Visto 2151 veces Modificado por última vez en Lunes, 14 Noviembre 2022 06:45

Medios

Más en esta categoría: « 63.085, el número de la sort