Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Lunes, 17 Octubre 2022 00:00

SOMI es reuneix a la ciutat de Vic

Valora este artículo
(193 votos)

Anglada presentarà el seu candidat al Vendrell el proper 19 d’octubre

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

Aquest dissabte, 16 d’octubre, ha tingut lloc a la ciutat de Vic una reunió on el tema principal ha esta les eleccions municipals de 2023. La reunió que ha estat presidida per el president de SOMI Josep Anglada, hi ha assistit també el vicepresident del partit, Santiago Farrús  i la secretària general Marta Riera.   

Després de que la Secretaria General llegís l’acta de la darrera reunió, els candidat a l’alcaldia van fer un resum del treball que estan realitzant en els seus respectius municipis. Tanmateix es va acordar que el proper dia 19 d’octubre, el president de SOMI Josep Anglada, es desplaçarà a la ciutat del Vendrell per tal de presentar davant els mitjans de comunicació el candidat a l’alcaldia de l'esmentat municipi Israel Carrión.  El candidat a l’alcaldia de Barcelona Juan Marín, va donar els detalls de la presentació del partit a Barcelona que serà el propers mes de novembre.

Finalment, el president de SOMI Josep Anglada, ha volgut traslladar el “agraïment  als presents per la gran tasca i el treball desenvolupat que estan fent en els seus municipis”.

Un cop acabada la reunió i com sol ser habitual, els que ho van desitjar es van poder quedar per poder compartir un dinar de germanor.     

Som identitaris (SOMI)

Vic, 17 d’octubre de 2022

Visto 2079 veces Modificado por última vez en Martes, 18 Octubre 2022 09:25