Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Miércoles, 12 Octubre 2022 06:57

El candidat de SOMI a l’alcaldia de Barcelona visita la UAVAT

Valora este artículo
(175 votos)

Marín: “El nostre compromís serà sempre defensar la dignitat, la memòria, la justícia y la reparació de totes les víctimes del terrorisme”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

Juan Marín, candidat de Som Identitaris (SOMI) a l’alcaldia de Barcelona ha visitat la seu  de la Unitat d’Atenció i Valoració a Afectats per Terrorisme (UAVAT). Marín que ha coincidit amb Robert Manrique, expresident de l'Associació Catalana de Víctimes d'Organitzacions Terroristes (ACVOT) i actualment assessor d’aquesta Unitat, ha expressat “el seu compromís en defensar la dignitat, la memòria, la justícia y la reparació de totes les víctimes del terrorisme”.

Marín que ha destacat la immensa tasca realitzada durant tots aquest anys per Robert Manrique en defensa de les víctimes del terrorisme, ha assenyalat que “no podem permetre que les víctimes del terrorisme siguin menyspreades i que deixin de banda la seva dignitat”.

Finalment, el candidat de SOMI a l’alcaldia de Barcelona a dit que “no volem ni podem oblidar a les víctimes i que per tant s’ha de continuar treballant per construir el veritable relat per restaurar  el patiment que va causar a la societat espanyola”.

Som identitaris (SOMI)

Vic, 12 d’octubre de 2022 

Visto 1890 veces Modificado por última vez en Miércoles, 12 Octubre 2022 07:06