Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Jueves, 07 Julio 2022 07:27

Els vigatans castigaran a Junts a les properes eleccions municipals

Valora este artículo
(216 votos)

Anglada: “SOMI serà la gran sorpresa a les properes eleccions municipals a Vic perquè sortirem a guanyar amb el recolzament d’una amplia majoria de vigatans”.

El regidor Albert Castells serà el candidat de Junts a les eleccions municipals de Vic pel proper maig un cop Anna Erra anuncies que no repetiria com alcaldessa de Vic. Així ho ha escollit per unanimitat l'assemblea del partit. Castells ha estat l'única persona que ha presentat candidatura per encapçalar la formació.

El president de SOMI i candidat a l’alcaldia de Vic, Josep Anglada, assegura que “el fet que hagin escollit una persona poc coneguda a la ciutat i amb manca d’experiència dins la política municipal, demostra que ningú vol agafar el llegat nefast que ens ha deixat l’actual alcaldessa Anna Erra.    

En aquest sentit, Anglada ha dit que “s’acosten temps amb moltes turbulència a l’Ajuntament de Vic”, i ha afegit  “Vic està molt malament i els vigatans estan enfadats per tot arreu perquè tant govern com oposició han estat còmplices dels disbarats que s’han fet a Vic”.    

Finalment, Anglada ha dit que “SOMI serà la gran sorpresa a les properes eleccions municipals a Vic perquè sortirem a guanyar amb el recolzament d’una amplia majoria de vigatans”.  

Som identitaris (SOMI)

Vic, 7 de juliol de 2023

Visto 2586 veces Modificado por última vez en Viernes, 08 Julio 2022 05:26