Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Jueves, 09 Junio 2022 07:19

Anna Erra no repetirà com a alcaldessa de Vic

Valora este artículo
(225 votos)

Anglada: “Els vigatans recordarem a Erra per l’alcaldessa que ens ha deixat una ciutat insegura, on els robatoris, la violència, els pisos i cases ocupades, l’incivisme i la immigració il·legal ha estat a l’ordre del dia”.

Anna Erra ha confirmat aquest dimarts que no repetirà com a alcaldessa de Vic.Tal com es venia especulant, Erra no es presentarà com a candidata de Junts a les eleccions municipals del maig del 2023. En una declaració institucional, Erra ha explicat que ha pres la decisió per ser "honesta amb les seves conviccions i per la manera de veure la política”. "Sempre he pensat que dos mandats eren necessaris per portar a terme el projecte", ha explicat.

Pel president de SOMI i candidat a l’alcaldia de Vic, Josep Anglada, el principal motiu pel qual Erra ha decidit no presentar-se a les properes eleccions municipal no és altra que “l’enquesta que ha fet Junts i que auguren a aquest partit una forta davallada en relació als resultats obtinguts a les municipals de 2019”.     

En aquest sentit, Anglada ha manifestat que “Erra més enllà de la gestió inútil d’una alcaldessa que ha fet política des d’un pedestal, no ha sabut gestionar la majoria absoluta que va aconseguir el 2019”.   

Finalment, Anglada  ha dit que “els vigatans recordarem a Erra per l’alcaldessa que ens ha deixat una ciutat insegura, on els robatoris, la violència, els pisos i cases ocupades, l’incivisme i la immigració il·legal ha estat a l’ordre del dia”.

Pel que fa a qui rellevarà a Erra, Anglada ho té clar “la germana del ex conseller  Francesc Homs, Núria Homs”.   

Som identitaris (SOMI)

Vic, 9 de juny de 2023

Visto 2609 veces Modificado por última vez en Viernes, 10 Junio 2022 06:27