Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Martes, 03 Mayo 2022 06:22

SOMI es reuneix a la ciutat de Vic amb l’objectiu posat a les municipals de 2023

Valora este artículo
(211 votos)

“SOMI acorda assistir a l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova a Barcelona el proper 11 de setembre”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)Aquest dissabte, 30 d’abril, ha tingut lloc a la ciutat de Vic una reunió enfocada de cara a les eleccions municipals que s’han de celebrar el maig de 2023. La reunió que ha estat presidida per el president de SOMI Josep Anglada, hi han assistit també el vicepresident del partit i la secretària general.  

Després de que la Secretaria General llegís l’acta de la darrera reunió, es va fer el repartiment dels nous carnets del partit corresponents als últims afiliats. En la trobada, també es va fer entrega de tota la documentació necessària per tal de poder-se presentar a les properes eleccions municipals. Tanmateix es va acordar que una vegada superat el mal somni de la pandèmia, seria convenient tornar assistir a l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova a Barcelona el proper 11 de setembre.

Per la seva part, el president del partit, Josep Anglada, va fer un ampli resum de les activitats del partit realitzades els darrers mesos. També va informar del bon resultat que esperen tenir a la ciutat de Vic a les properes eleccions municipals i va avançar que faran un mínim de tres candidatures a la comarca d’Osona.       

Un cop acabada la reunió i com sol ser habitual, els que ho van desitjar es van poder quedar per poder compartir un dinar de germanor.     

Som identitaris (SOMI)

Vic, 3 de maig de 2023

Visto 2414 veces Modificado por última vez en Domingo, 08 Mayo 2022 06:44