Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Sábado, 12 Marzo 2022 07:17

SOMI s’articula a Vilafranca del Penedès de cara a les municipals de 2023

Valora este artículo
(191 votos)

Anglada: SOMI pot obrir una porta d’esperança per a totes aquells vilafranquins que no se senten representats pels partits de la casta i estan farts del descontrol de la immigració i la inseguretat”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

El president de Som Identitaris (SOMI) i candidat a l’alcaldia de Vic a les properes eleccions municipals, Josep Anglada, s’ha reunit aquest dijous en un cèntric restaurant de la ciutat de Vic amb una representació de Vilafranca del Penedès per articular el partit identitari de cara a les eleccions municipals de 2023 a la capital de l’Alt Penedès.  

Anglada que ha donat la benvinguda a aquesta representació al projecte identitari i els hi ha agraït “la seva valentia i el seu compromís amb els vilafranquins”.

Anglada ha assegurat que “a Vilafranca fan falta persones al servei dels ciutadans i SOMI pot ser aquesta força identitaria, que per capacitat, honestedat i voluntat pot obrir una porta d’esperança per a totes aquelles vilafranquins que no se senten representats pels partits de la casta i estan farts del descontrol de la immigració i la inseguretat”.

Per la seva banda, Esther Barguès, en nom i representació de la delegació de Vilafranca del Penedès ha senyalat que “des d’ara ens centrarem per aconseguir un equip  preparat per retornar la il·lusió a tots aquells vilafranquins decebuts amb la política nefasta feta pel consistori vilafranquí”.      

Som identitaris (SOMI)

Vic, 12 de març de 2022 

Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

La Fura del Penedès, 14/03/2022; SOMI s’articula a Vilafranca de cara a les eleccions municipals de l’any que ve

Visto 2338 veces Modificado por última vez en Domingo, 08 Mayo 2022 06:43