Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Domingo, 20 Febrero 2022 00:00

SOMI arrenca la seva precampanya electoral per les municipals 2023 a la ciutat de Barcelona

Valora este artículo
(159 votos)

Juan Marí: “Lobjectiu de SOMI és estar present a tots els districtes de la nostra ciutat abans de les properes eleccions municipals par tal de fer arribar les nostres propostes a tota la ciutadania”.

L'Agrupació de Som Identitaris (SOMI) a Barcelona va organitzar dissabte la primera carpa informativa de la precampanya electoral per les municipals 2023.

La carpa informativa es va instal·lar en el districte Horta-Guinardó en el barri del Carmel durant el matí i, un considerable nombre de veïns es van acostar fins a la instal·lació per interessar-se pel partit. De la mateixa manera, alguns d'aquests veïns van aprofitar l'ocasió per preguntar als integrants de SOMI Barcelona sobre propostes del partit i donar la seva visió sobre la política municipal de la ciutat.

La carpa ubicada al districte Horta-Guinardó  va comptar amb l'assistència del coordinador local de SOMI i candidat a l’alcaldia de Barcelona, Juan Marin, qui va estar acompanyat d’altres militants del partit.    

Marín que ja va estar el dijous al Mercat del Carmel repartint flayers informatius del partit, va informar que “l’objectiu de SOMI és estar present a tots els districtes de la nostra ciutat abans de les properes eleccions municipals par tal de fer arribar les nostres propostes a tota la ciutadania”.

Som identitaris (SOMI)

Vic, 20 de febrer de 2022 

Visto 2330 veces Modificado por última vez en Domingo, 20 Febrero 2022 07:26