Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Miércoles, 16 Febrero 2022 00:00

(Conté Vídeo) Josep Anglada participa com a tertulià al “OPINACAT” per parlar del talls de la Meridiana entre d’altres temes

Valora este artículo
(219 votos)

Anglada: “Tothom té el dret a manifestar-se, però aquest dret no els dóna el dret a tocar els ous a comerciants, veïns i circulació”.  

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

El president i líder del partit Som Identitaris (SOMI), Josep Anglada, ha participat aquets passat dissabte al programa “OPINACAT” dirigit per Marco Chiazza. Han acompanyatAnglada Josep Manuel Silva, periodista i advocat; Silvia Requena, Secretària General Lliga Democràtica; Adrià Santasusagna, periodista “Rac 1”;Víctor Puig, analista polític; i Roger Heredia, analista. El programa a girat sobre els talls de la Meridiana pel col·lectiu “Meridiana Resisteix”, la democràcia a Espanya i de les eleccions a Castella i Lleó.

Pel que fa als talls a la Meridiana, el líder de SOMI “ha considerat adequada la decisió del Departament d’Interior de no autoritzar més talls a la Meridiana, ja que no es nega el dret de manifestació, només que s’allunyin uns metres més”. En aquest sentit, Anglada ha recordat que “tothom té el dret a manifestar-se, però aquest dret no els dóna el dret a tocar els ous a comerciants, veïns i circulació”.   

Sobre els polítics independentistes, Anglada va dir que “no miren els interessos del país, sinó els interessos personalistes i de partit”.   

Pel que fa a la taula de diàleg, Anglada va dir que “de moment el Govern ha aconseguit un 25% de classes en castellà, que la selecció espanyola torni a Barcelona i que la volta ciclista d’Espanya comenci a Barcelona”.

Som identitaris (SOMI)

Vic, 16 de febrer de 2022 

Visto 2637 veces Modificado por última vez en Miércoles, 16 Febrero 2022 08:45

Medios