Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Martes, 01 Febrero 2022 00:00

Somi El Vendrell denuncia l’eliminació de gran part de l’aparcament gratuït del Vendrell amb la construcció del carril bici

Valora este artículo
(194 votos)

Carrión: “El Vendrell s'ha convertit en un municipi on aparcar per poder realitzar la compra al petit comerç s'ha convertit en un drama digne de les millors pel·lícules de ciència-ficció”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

Som Identitaris (SOMI) El Vendrell denuncia que l’Ajuntament del Vendrell ha eliminat gran part de l’aparcament del nucli històric del municipi amb la construcció del carril bici. Segons exposa el partit, aquesta és una bona iniciativa però que, tal com s’ha executat, va en detriment del comerç local.

El delegat del partit al Vendrell, Israel Carrión, en declaracions a la Ràdio Televisió del Vendrell, ha manifestat que “El Vendrell s'ha convertit en un municipi on aparcar per poder realitzar la compra al petit comerç de tota la vida o prendre's un cafè, s'ha convertit en un drama digne de les millors pel·lícules de ciència-ficció”. En aquest sentit, el líder de SOMI al Vendrell ha dit que el govern municipal i l'oposició lluny de facilitar l'aparcament perquè els ciutadans puguin fer la compra al mercat municipal i el petit comerç sense haver de fer una marató, s'han confabulat per acabar amb el poc aparcament que existia de franc al Vendrell d'una manera molt elegant fent un carril bici”.

Finalment, Carrión ha volgut deixar clar que no està en contra del carril bici, però no a costa d’acabar amb el poc aparcament gratuït que hi ha al nostre municipi i de passada amb el poc comerç de proximitat que encara resisteix al Vendrell”.

Som identitaris (SOMI)

El Vendrell, 1 de febrer de 2022

Veure Vídeo:  https://www.rtvelvendrell.cat/somi-denuncia-leliminacio-de-gran-part-de-laparcament-gratuit-del-vendrell-amb-la-construccio-del-carril-bici/?fbclid=IwAR3XOubPCZcTEdRlc28GjpGOVGRsnsAJoVuibAx9GB3oH2TxSOzyGpmpyog

Visto 2164 veces Modificado por última vez en Martes, 01 Febrero 2022 07:06