Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Viernes, 28 Enero 2022 00:00

(Conté Vídeo) El president de SOMI, Josep Anglada, participa com a tertulià al “OPINACAT” per parlar de l'aplicació del 25% de llengua castellana a les escoles.

Valora este artículo
(241 votos)

Anglada: “Entre tots hauríem d’aconseguir que quan els alumnes sortissin d’ESSO s’apaguessin escriure i parlar correctament tant el català com el castellà”.   

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

El president i líder del partit Som Identitaris (SOMI), Josep Anglada, ha participat aquets passat dissabte al programa “OPINACAT” dirigit per Marco Chiazza. Han acompanyatAnglada JM. Virgili, Catedràtic de la llengua catalana; Pilar Carracelas, periodista; Albert Donaire, Activista;Sonia Sierra, Dra. en filosofia hispànica; i Joan Julibert, periodista. El programa a girat sobre la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), en relació a l'aplicació del 25% de llengua castellana a les escoles.

Anglada ha dit que “el model educatiu català ha funcionat força bé”, i ha afegit que “el que coneixem com immersió lingüística ha estat una eina útil pal país”.

En aquest senti, el president de SOMI, ha manifestat que “tenint en compta que el castellà també és una llengua oficial a Catalunya, tampoc ens hem d’escandalitzar perquè és faci un 25% en castellà”, i ha conclòs dient que “el que hauríem d’aconseguir entre tots, entre uns i els altres, és aconseguir que quan els alumnes sortissin d’ESSO s’apaguessin escriure i parlar correctament tant el català com el castellà”.   

Som identitaris (SOMI)

Vic, 24 de gener 2022

Visto 2843 veces Modificado por última vez en Miércoles, 16 Febrero 2022 06:30

Medios