Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Miércoles, 01 Diciembre 2021 00:00

Xavier Rius, deliris d’un periodista d´ultraesquerra que es fa passar com especialitzat amb l´ultradreta

Valora este artículo
(205 votos)

Anglada: “El periodista Rius falta constantment al codi deontològic donant informacions falses o inventades per escriure qualsevol  tema”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

Xavier Rius aprofita qualsevol escrit par parlar del president de SOMI Josep Anglada. L´última vagada ha estat en un article d´opinió publicat pel diari El 9 Nou, on assegurava  que el Sr. Alberto Royuela i altres fills van ajudar Anglada a crear Plataforma per Catalunya.

En un article de rectificació, el president de SOMI, Josep Anglada, assegura que “Rius té una obsessió malaltissa cap a la seva persona ja que aprofita qualsevol escrit per parlar d’ell”, i afegeix que “el que afirma en Rius en el seu article, a part de ser una estupidesa és una mentida i una falta de veritat absoluta”.   

En aquest senti, Anglada assegura que “el periodista Rius falta constantment al codi deontològic donant informacions falses o inventades per escriure qualsevol  tema”.

Finalment, el líder de SOMI li recorda a Rius que la pitjor repercussió que té per al col·lectiu de periodistes és que algun dels seus membres menteixi i això desgraciadament és el que acostuma a fer ell constantment”.

Som identitaris (SOMI)

Vic, 1 de desembre de 2021

Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

Alerta Digital, 01/12/2021; Anglada: “El periodista Xavier Rius falta constantemente al código deontológico dando informaciones falsas o inventadas”

Las Voces del Pueblo, 02/12/2021; SOMI: “Xavier Rius, delirios de un periodista que se hace pasar por ‘experto’ en la ultraderecha”

Visto 2853 veces Modificado por última vez en Sábado, 04 Diciembre 2021 08:36