Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Domingo, 14 Noviembre 2021 08:56

(Conté Vídeo) Josep Arimany no pot estar més temps callat

Valora este artículo
(255 votos)

Josep Anglada encoratja al Sr. Arimany a querellar-se contra totes aquetes persones o entitats par tal de perseverar la seva honorabilitat

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

Josep Arimany, primer tinent d’alcalde a l’Ajuntament de Vic i diputat per Junts per Catalunya a la Diputació de Barcelona, està essent assetjat aquest ultimis dies a traves de les xarxes socials en forma de denuncies presentades per Alberto Royuela, Juan Martínez Grasa i pel jutge Presencia president de l’Associació  Contra la Corrupció  (ACODAP), on s’acusa al Sr Arimany de tenir més de 30 cases als Estats Units i una fortuna de diners amb comptes a l’estranger.      

El president de SOMI, Josep Anglada, exregidor de l’Ajuntament de Vic i candidat a l’alcaldia d’aquesta ciutat a les properes eleccions municipals del maig de 2023, insta al Sr. Arimany a que “davant aquestes gravíssimes acusacions en forma de denuncia que està sent sotmès els darrers dies, faci una compareixença davant els mitjans de comunicació per negar rotundament que mai no ha tingut diners a l’estranger ni ha tingut coneixement ni ha participat en operacions financeres lligades a la seva família”.

En aquest sentit, Anglada ha recordat que “al no ser aquesta la primera vegada que el Sr. Arimany rep acusacions que podrien posar en dubte la seva honestedat, hauria de donar unes explicacions clares i contundents davant els ciutadans de Vic”.

Finalment, Anglada ha encoratjatal Sr. Arimany a “interposar les corresponents querelles contra totes aquetes persones o entitats per tal de poder-se defensar de que el que s'ha denunciat o publicat no només és mentida sinó que pretén lesionar greument la seva honorabilitat”.

Som identitaris (SOMI)

Vic, 14 de novembre de 2021

Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

Alerta Digital, 14/11/2021; Acusan al primer teniente de alcalde de Vic (Junts) de tener más de 30 casas en EEUU y depósitos millonarios en bancos del extranjero

Visto 3883 veces Modificado por última vez en Domingo, 14 Noviembre 2021 18:12

Medios