Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Domingo, 07 Noviembre 2021 08:22

SOMI s’articula a la ciutat de Barcelona de cara a les municipals

Valora este artículo
(215 votos)

Anglada: “Som els que millor coneixem el problemes dels ciutadans, els que tenim les solucions i les aplicarem.”   

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

Aquest dissabte, 6 de novembre, ha tingut lloc a la ciutat de Vic una reunió enfocada de cara a les eleccions municipals que s’han de celebrar el maig de 2023. La reunió que ha estat presidida per el president de SOMI Josep Anglada, hi han assistit també el vicepresident del partit i la secretària general.   

La nota més destacada de l’esmentada reunió, ha estat l’anunci que SOMI s’articula definitivament a la ciutat de Barcelona amb l’objectiu de presentar-se a les properes eleccions municipals.

Anglada creu que “és una molt bona noticia l’aterratge del partit identitari SOMI a la ciutat de Barcelona”. En aquest sentit, el líder de SOMI, ha dit que “la Barcelona d’Ada Cola necessita un canvi i aquest canvi tan sols el pot garantir un partit com el nostre, ja que som els que millor coneixem el problemes dels ciutadans, els que tenim les solucions i les aplicarem.” 

      

Finalment, el president de SOMI ha manifestat que “som l’únic partit que sabrem donar resposta als problemes del veïns i els reptes als que, com societat, ens enfrontem en el lloc on ens presentem”.

Un cop acabada la reunió, el president de SOMI ha estat obsequiat amb una samarreta de la delegació de Barcelona i d’un diploma en agraïment per la confiança depositada per poder-se presentar a les properes eleccions municipals.

Som identitaris (SOMI)

Vic, 7 de novembre de 2021

Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

Alerta Digital, 07/11/2021; El partido identitario de Anglada se presentará en Barcelona en las municipales: “Daremos respuesta a los problemas de los vecinos”

Las Voces del Pueblo, 07/11/2021; El partido de Josep Anglada (SOMI) se articula en Barcelona de cara a las municipales 2023

Mediterraneo Digital, 08/11/2021; ¡Vuelve Anglada! El líder identitario anuncia que SOMI se presentará a las elecciones

 

Visto 2579 veces Modificado por última vez en Sábado, 13 Noviembre 2021 09:06