Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Miércoles, 18 Agosto 2021 08:07

Afganistan pot generar milions de refugiats a Europa

Valora este artículo
(193 votos)

Anglada: “l'Iran i el Pakistan han de ser els països d’acollida dels refugiats afganesos”. 

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

El mul·là Baradar Akhund, cap de l'oficina política dels insurgents a Qatar, va declarar en un missatge en vídeo la fi de la guerra de l'Afganistan amb la victòria dels insurgents, un fet  inesperat per la seva rapidesa i que es va completar amb la fugida de president, Ashraf Ghani, i la presa de Kabul.

"Hem aconseguit una victòria que no s'esperava (...) hem de mostrar humilitat davant Alà", va dir en un missatge en vídeo l’ex número dos del moviment insurgent en la primera declaració pública d'un líder talibà després de la conquesta de país.

Davant la possibilitat que Afganistan pugui generar milions de refugiats, el president de SOMI, Josep Anglada, ha alertat del “perill que pot significar l’arribada d’ aquest refugiats a Europa per no tenir assegurades les garanties que no vinguin terroristes infiltrats d'Al-Qaeda”.    

En aquest sentit, el president de SOMI a defensat que “els afganesos refugiats que hagin de sortir del seu país siguin acollits per països musulmans com l'Iran o Pakistan i no per països europeus”.

Finalment, el líder de SOMI i davant l’oferiment del president de la Generalitat  d’oferir-se d’acollir tants afganesos com sigui necessari, creu que “aquest oferiment és una autentica aberració tenint en compte que la majoria dels musulmans afganesos estan a favor de la Xaria i a favor de la lapidació”.  

Som identitaris (SOMI)

Vic, 18 d’agost de 2021

Visto 2525 veces Modificado por última vez en Jueves, 19 Agosto 2021 05:59