Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Jueves, 20 Mayo 2021 00:00

Anglada ja pot tornar a ser candidat

Valora este artículo
(262 votos)

Anglada: “El nostre objectiu és tornar a il·lusionar als vigatans decebuts amb la disbauxa que hi ha al consistori vigatà”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

Una vegada que aquest 20 de maig acaba el període d'inhabilitació de dos anys  que li va imposar L'Audiència de Barcelona i que li va impedir participar de la cursa electoral de les municipals del dia 26 de maig de 2019, el president de SOMI, Josep Anglada ja pot tornar a ser candidat. 

Per Anglada, aquella sentència “va ser injusta i una autèntica vergonya d’un poder judicial segrestat pels interesso de determinats partits polítics”. En aquest sentit, el president de SOMI sempre ha tingut clar que “al darrera d’aquella sentència hi havia una mà negre amb interessos polítics i que ha acabat afectant la vida democràtica del consistori vigatà”. Una mà negra,que segons Anglada, “va imposar els tribunals el que no podien aconseguien mitjançant les urnes”.

Anglada té clar que “la seva inhabilitació va servir per afavorir la majoria absoluta de  Junts per Catalunya i vist la feblesa dels partits de l’oposició que hi ha en el consistori vigatà, els únics que han sortit perjudicats han estat els ciutadans de Vic”.   

Finalment, el president de SOMI ha assegurat que “des d’ara el compromís del nostre partit  és començar a treballar de cara les municipals del 2023 amb l’objectiu de tornar il·lusionar als vigatans decebuts amb la disbauxa que hi ha al consistori vigatà”.    

Som identitaris (SOMI)

Vic, 18 de maig de 2021

Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

e-noticies, 19/07/2021; Anglada ja pot tornar a ser candidat

Alerta Digital, 19/07/2023; Anglada ya puede volver a ser candidato: “Nuestro objetivo es devolver la ilusión a los vicenses decepcionados con el desenfreno en el Ayuntamiento de Vic”.

osona.com, 24/05/2023; Finalitza el període d’inhabilitació de Josep Anglada

Visto 3440 veces Modificado por última vez en Martes, 25 Mayo 2021 09:02