Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Lunes, 04 Enero 2021 07:44

La Yinara, de Constantí, primer nadó del 2021 a Catalunya

Valora este artículo
(199 votos)

Anglada: “Que el primer nado nascut a la comarca d’osona sigui d’origen immigrant és una mala noticia per a la nostra cultura i la nostra identitat”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

La Yinara Carmona Jiménez és el primer nadó de 2021 nascut a Catalunya. La Yinara ha pesat 3,150 kg i va néixer a l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona quan tot just passava la mitjanit.

El primer nadó de 2021 nascut a les comarques de Girona ha estat l’Aday, fill de l’Alba i de l’Aitor, que va néixer a les 00:45 a l’Hospital de Palamós.

A la regió sanitària de la Catalunya Central, el primer naixement de l’any ha estat el de l’Arnau, a les 0:16h, a l’Hospital Universitari d’Igualada.

A la demarcació de Lleida, el primer nadó ha estat l'Arlet, de Guissona, filla de l’Ariadna i d’en Pol i nascuda a les 1.04h a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova.

Zulfa Chouchouh Arrai és el primer nadó que ha nascut aquest any 2021 a la comarca d'Osona. La nena va néixer el dia 1 de gener, a les 00:55 hores, a l'Hospital Universitari de Vic. És la filla de la Somia i en Nadim, una parella resident a Vic tot i que són originaris del Marroc.

“Que el primer Català de l’any es digui Yinara Carmona Jiménez , sigui de casa i no sigui immigrant, és per sentir-nos contents”. Aquesta ha estat la valoració que ha fet el president de Som Identitaris (SOMI), Josep Anglada, al assabentar-se que el primer nado de l’any no és immigrant.

Pel contrari, Anglada s’ha mostrat decebut pel que fa a la comarca d’osona, ja que el primer nadó nascut és un nen anomenat Zulfa Chouchouh Arrai fill d’una parella d’origen del Marroc. En aquest sentit, Anglada ha assenyalat que “la immigració creix a un ritme molt superior a l'autòctona a la comarca d’osona i això ens portarà sens dubte unes conseqüències nefastes per a la nostra cultura i la nostra identitat”.

Som Identitaris (SOMI)

Vic, 4 de gener de 2021

Visto 2966 veces Modificado por última vez en Lunes, 04 Enero 2021 07:48