Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Martes, 01 Diciembre 2020 00:00

(Vídeo) Joves de Creu Roja i immigrants il·legals es diverteixen en un hotel de luxe de Canàries mentre milions d'espanyols viuen en la pobresa

Valora este artículo
(197 votos)

Anglada: “És intolerable que mentre milers d'espanyols malviuen al carrer després d'haver perdut els seus habitatges, el Govern continuï  allotjant a hotels de luxe a immigrants il·legals”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

Les imatges de el vídeo provoquen indignació i són el reflex d'una progressia en estat moral catatònic. Les joves de Creu Roja de la imatge, alienes al patiment dels seus compatriotes, ballen despreocupades amb alguns dels il·legals arribats a l'arxipèlag canari, als jardins de l'hotel que els acull amb els diners dels espanyols.

El president de Som Identitaris (SOMI), Josep Anglada, ha afirmat que “en un país amb milions de persones a l'atur i en situació de pobresa extrema no es pot permetre el luxe de mantenir les seves fronteres obertes a una immigració descontrolada que ja ens ha desbordat”.

El president de SOMI, ha insistit que “el que pretenen amb tota aquesta disbauxa no és altre cosa que buscar la decadència d’Europa” i ha assenyalat que “no tenir cap dubte que el magnat Soros està finançant l'arribada d'immigrants a les Canàries"

Finalment, Anglada ha afegit que “és intolerable que mentre milers d'espanyols malviuen al carrer després d'haver perdut els seus habitatges, el Govern continuï  allotjant a hotels de luxe a immigrants il·legals que han arribat a les illes Canàries en les últimes setmanes”.

Som Identitaris (SOMI)

Vic, 1 de decembre de 2020

Visto 2793 veces Modificado por última vez en Sábado, 19 Diciembre 2020 06:35

Medios