Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Domingo, 25 Octubre 2020 00:00

La líder de Vox al Vendrell i la majoria de militants es passen a SOMI, el partit liderat per Josep Anglada

Valora este artículo
(231 votos)

Anglada: “Són molts els militants del partit d’Abascal que s’han adonat que Vox és una veritable estafa i que s’ha convertit amb la dreta agilipollada”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

La coordinadora de Vox al Vendrell, Demelsa González, i la majoria de militants d’aquesta partit s’han passat a SOMI, el partit liderat per Josep Anglada. En les passades eleccions municipals els d’Abascal es van presentar aquest municipi sense aconseguir representació al consistori municipal.

La líder de Vox al Vendrell, Damelsa Gonzáles, que fins la setmana passada era la coordinadora d’aquest partit alVendrell ha assegurat que “després del Vendrell hi hauran altres militants de la província de Tarragona que es passaran a SOMI”. González atribueix aquest fet “a les males praxis amb que està portant el partit la presidenta provincial de Tarragona Isabel Lázaro”. En aquest sentit, González ha dit que “l’única cosa que li preocupa a Lázaro és el seu interès personal per tal de poder-se col·locar en un futur dins les institucions”, i ha afegit que “Lázaro no pot permetre que ningú li faci ombra, no li importen les bases del partit i no li importa la democràcia”. 

 

Per la seva part, el president de SOMI Josep Anglada, no li estranya gents que “militants de Vox es vulguin passar al projecte identitari”. En aquest sentit, el líder de SOMI ha dit que “són molts els militants del partit d’Abascal que s’han adonat que Vox és una veritable estafa i que s’ha convertit amb la dreta agilipollada”.  

Finalment, Anglada ha dit que “no es pot confiar amb un partit que va prometre acabar amb els xiringuitos i resulta que el major xiringuito que hi ha a España és el partit que representa Abascal”.   

Som Identitaris (SOMI)

Vic, 25 d’octubre de 2020 

 Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

E-noticias, 25/10/2020; Anglada resisteix

Alerta Digital, 25/10/2020; La líder y la mayoría de militantes de Vox El Vendrell (Tarragona) se pasan a SOMI, el partido liderado por Josep Anglada

Cronica Global, 25/10/2020; Una dirigente de Vox se pasa al partido del ultra Anglada

La República Checa, 25/10/2020; Militants de Vox marxen per la “mala praxis” de Lázaro

Blog Xavier Rius, 26/10/2020; Vox viu una nova crisi al Vendrell 

Visto 2680 veces Modificado por última vez en Martes, 27 Octubre 2020 06:31