Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Lunes, 19 Octubre 2020 00:00

El líder de SOMI és rebut al Vendrell amb crits de “Anglada neteja el Vendrell”

Valora este artículo
(227 votos)

Anglada: “Exigim als responsables polític del consistori a netejat el Vendrell de menes, d’okupes i de delinqüents”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

Unes 100 persones s'han concentrat el matí d'aquest diumenge a la rambla del Vendrell per protestar per l’agressió física que va sofrir  la filla del delegat de SOMI al Vendrell Israel Carrión.

La concentració de SOMI ha començat a les 12:00 hores a la rambla del Vendrell, on s’ha pogut veure una pancarta amb el lema “Sense seguretat no hi ha llibertat”.  

L’acte s’ha desenvolupat enmig d’un fort dispositiu de seguretat dels Mossos d’Esquadra, sense que en cap moment hagin hagut d’intervenir ja que la presència de grups d’ultra esquerra ha estat nul·la.

El líder de SOMI, Josep Anglada, que ha estat rebut amb crits de “Anglada neteja el Vendrell”, ha començat el seu discurs recordant que “els carrers són de tots, l’ocupació de l'espai públic ha de ser per tothom, i no tan sols pels col·lectius d’extrema esquerra, per als perroflautes de la Cup i pels anti-sistemes”. Anglada ha continuat els seu discurs exigint als representants polítics del consistori a netejar la ciutat de “menes, d’okupes i de delinqüents”.

Anglada que ha fet arribar el seu suport al delegat del Vendrell a l’agressió que va patir la seva filla per part de grups d’extrema esquerra, ha dit que “sabem el preu que tenim que pagar els identitaris per poder defensar les nostres idees i la nostra llibertat d’expressió”. En aquest sentit, Anglada s’ha preguntat “perquè el col·lectiu de les feministes s’han callat davant d’un fets tan lamentables i deplorables com va ser l’agressió a una nena de 15anys”?. 

   

Finalment, el líder de SOMI ha dit que “avui comença la nostra reconquista a la ciutat del Vendrell que s’estendrà per tot Catalunya”.   

 

Per la seva banda , el delegat de SOMI al Vendrell, Israel Carrión, ha dit que “l’alcalde del Vendrell està fent la mateixa política que Pedro Sánchez, enfonsar el Vendrell obrint la porta als delinqüents”, i ha afegit “el Vendrell fa falta un canvi i no pararem fins aconseguir que aquests miserables marxin de l’ajuntament del Vendrell”.     

Som Identitaris (SOMI)

Vic, 19 d’octubre de 2020    

Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

Radio Cadena Española, 19/10/2020; El líder de SOMI es recibido en el Vendrell con gritos de «Anglada limpia el Vendrell»

Alerta Digital, 23/10/2020; Josep Anglada: «Exigimos a los responsables políticos municipales que limpien El Vendrell de menas, okupas y delincuentes»

Visto 3095 veces Modificado por última vez en Viernes, 23 Octubre 2020 20:43

Medios