Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Domingo, 06 Septiembre 2020 00:00

Degut al COVID-19 Som Identitaris (SOMI) no assistirà aquest any a l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova a Barcelona

Valora este artículo
(195 votos)

Anglada: “No és el moment de posar en risc la salut de les persones amb centenars de persones revoltes al carrer desafiant el virus”.

COMUNICAT DE PREMSA SOM INDENTITARIS (SOMI)

Davant les dades de l'expansió de l'COVID-19 i "escoltada les opinions de Col·legi de Metges de Barcelona i de les autoritats sanitàries", Som Identitaris (SOMI) no assistirà aquest any a l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova a Barcelona.

El líder de SOMI, Josep Anglada, ha assenyalat que “no és el moment més oportú de desafiar el virus, ni oblidar els temps de tancament, els morts i el perill de reviure aquest malson”.

En aquest sentí, Anglada ha dit que “no és el moment de posar en risc la salut de les persones amb centenars de persones revoltes al carrer desafiant el virus”.

Finalment, Anglada fa una crida “a no autoritzar cap tipus de concentració amb motiu de la Diada Nacional que suposi contravenir les mesures sanitàries dictades pel mateix executiu català per a la contenció de la pandèmia”.

Som Indentitaris (SOMI)

Vic, 5 de setembre  de 2020 

Visto 2581 veces Modificado por última vez en Lunes, 07 Septiembre 2020 05:34