Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Sábado, 29 Agosto 2020 09:03

Som identitaris denúncia davant Fiscalia un atac a la filla del líder de SOMI al Vendrell per sectors radicals d'extrema esquerra

Valora este artículo
(216 votos)

Anglada: "La violència que practiquen aquests grups radicals d'extrema esquerra no han de tenir cabuda en un país democràtic".

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

L'anomenada revolució dels somriures mostra les dents a la ciutat del Vendrell. La filla del líder de Som identitaris (SOMI) al Vendrell, Israel Carrión, ha estat brutalment agredida aquest dijous per sectors radicals d'extrema esquerra. La víctima de tan sols 15 anys, va d’haver ser traslladada a l'hospital del Vendrell com a conseqüència de la brutal agressió.

Els Mossos han detingut els cinc autors de l'agressió (4 noies i un magribí). A tots ells se'ls atribueix un delicte de lesions greu amb agreujant d'odi i resistència a l'autoritat.

El líder de la formació de SOMI, Josep Anglada, que ha lamentat els fets ocorreguts aquest dijous al Vendrell, ha assegurat que "en aquesta agressió s'ha produït una pallissa en tota regla, el que ens obliga a denunciar-ho davant la Fiscalia al considerar-les constitutives de possibles delictes d'odi, injúries i agressions ".

En aquest sentit, Anglada ha dit que "la violència que practiquen aquests grups radicals d'extrema esquerra no han de tenir cabuda en un país democràtic".

Finalment, Anglada ha afegit que "els fets ocorreguts aquest dijous al Vendrell són lamentables, deplorables i constitueixen un sectarisme preocupant".

Per la seva banda, Carrión ha manifestat que "per molt que ens amenacin i ens ataquin no ens callaran, perquè el nostre compromís és amb la llibertat, la convivència i en millorar la nostra ciutat".

Som indentitaris (SOMI)

Vic, 29 d’agost 2020

Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

Alerta Digital, 29/08/2020; Radicales de izquierda agreden brutalmente a la hija de 15 años del líder del partido de Anglada en El Vendrell (Tarragona)

Diaridetarragona.com, 29/08/2020; Denuncian una agresión a la hija del líder de SOMI en El Vendrell

Tarragonadigital.com, 29/08/2020; Els Mossos d'Esquadra detenen cinc menors al Vendrell per agredir brutalment una noia per motius d'odi

Diarimes.com, 28/08/2020; Els Mossos d'Esquadra investiguen quatre menors per una agressió a una noia al Vendrell

Visto 2710 veces Modificado por última vez en Domingo, 30 Agosto 2020 06:01