Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Miércoles, 19 Agosto 2020 00:00

El partit Som Identitaris (SOMI) liderat per Josep Anglada, s’ha manifestat al Vendrell per reclamar més seguretat

Valora este artículo
(221 votos)

Anglada: “El Vendrell és una ciutat ocupada per delinqüents, okupes i per una immigració descontrolada”.   

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

El partit polític Som Identitaris (SOMI) presidit per Josep Anglada, ha convocat per aquest dimarts a les deu del matí una manifestació reclamant més seguretat ciutadana, neteja viària i en contra de les ocupacions al Vendrell. A l’acte també hi ha assistit el representant del partit al municipi i cap de llista a les pròximes eleccions municipals, l’Israel Carrión, i portaven una pancarta on es podia llegir: “sense seguretat… no hi ha llibertat!!!”

Arribats a la Plaça Vella, els participants s'han col·locat mirant cap a l'Ajuntament del Vendrell i han cridat consignes com: “alcalde dimissió; és delinqüència, no és ocupació; sense seguretat no hi ha llibertat; menys impostos i més neteja ”. Finalment, els manifestants de SOMI s’han dirigit als col·lectius dels grups d’ultra esquerra cantant la cançó popular “Passi-ho bé”.     

Després que els Mossos d’Esquadra custodiessin els manifestants de SOMI durant tot el recorregut per a evitar possibles xocs entre els diversos manifestants, els Mossos han tingut que carregar contra els violents grups d’ultra esquerra davant el seu comportament incívic i acabant fent dues detencions.     

En declaracions als periodistes, Anglada ha manifestat que “avui el Vendrell és una ciutat insegura i deixada gràcies a la irresponsabilitat dels representants polítics que hi ha en el consistori municipal”.

En aquest sentit, Anglada ha dit que “en aquest moments i gràcies a la casta que hi ha en el consistori municipal, el Vendrell és una ciutat ocupada per delinqüents, okupes i per una immigració descontrolada”.    

Finalment, el líder de SOMI també ha carregat contra els grups d’ultra esquerra acusant-los “de antidemocràtics”, i els hi ha recordat que “van ser ells els que l’any 1936 van cremar centenars d’esglésies i van matar a milers de persones pel simple fet de ser afins a les creences cristianes”. 

 

Per la seva banda, el cap de llista a les pròximes eleccions municipals, l’Israel Carrión,  ha assegurat que “el Vendrell té un greu problema de deixadesa, brutícia, robatoris amb violència i ocupacions d'habitatges”, que ha relacionat directament “amb grups de menors estrangers no acompanyats”. A més de demanar una “brigada anti ocupació”, ha amenaçat de seguir el camí de Sant Joan Despí, on diversos ciutadans es van enfrontar als ocupes.

Som Indentitaris (SOMI)

Vic, 18 d’agost de 2020 

Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

Alerta Digital, 19/08/2020; El partido identitario de Anglada protesta en El Vendrell contra los robos, las ‘okupaciones’ y las agresiones sexuales en el municipio

Visto 2608 veces Modificado por última vez en Jueves, 20 Agosto 2020 05:51