Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Lunes, 10 Agosto 2020 00:00

Josep Anglada encapçalarà la manifestació del proper dia 18 d’agost al Vendrell per denunciar la inseguretat que pateix la ciutat

Valora este artículo
(227 votos)

Anglada: “Els vendrellencs tenen el dret de reclamar als seus representants polítics que el Vendrell torni a ser un lloc tranquil i no una ciutat alliberada per als delinqüents”.  

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

Som Identitaris (SOMI) ha convocat una manifestació per el proper 18 d’agost a les 10 del matí a la ciutat del Vendrell. El motiu de la mateixa és per denunciar la inseguretat creixent i deixadesa que pateix la ciutat darrerament.

La manifestació que estarà encapçalada pel president del partit SOMI, Josep Anglada i pel seu representant al Vendrell Israel Carrión,  començarà a les 10 del matí a la Rambla del Vendrell davant l’estació de tren i acabarà a la plaça Vella.

Per Anglada, el motiu d’aquesta manifestació és “reclamar una major actuació dels responsables polítics davant la situació d’inseguretat i deixadesa que s’està vivint darrerament a la ciutat”. En aquest sentit, Anglada ha dit que“els vendrellencs tenen el dret de reclamar als seus representants polítics que el Vendrell torni a ser un lloc tranquil i no una ciutat alliberada per als delinqüents”.      

Per la seva banda, Carrión ha manifestat que “des de SOMI continuarem treballant perquè els vendrellencs tornin a recuperar l’esperit d’aquella ciutat alegra i segura on tothom si pugui sentir a gust”.   

Som Indentitaris (SOMI)

Vic, 10 de agosto de 2020 

Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

Diari Més, 10/08/2020; SOMI convoca una manifestació per denunciar la inseguretat creixent al Vendrell

Tarragona Digital, 10/08/2020; Josep Anglada encapçalarà una manifestació de SOMI contra «la inseguretat» al Vendrell

La República checa, 10/08/2020; SOMI convoca protesta contra la inseguretat al Vendrell

Alerta Gigital, 11/08/2020; Josep Anglada encabezará la manifestación del 18 de agosto en el Vendrell contra la inseguridad que sufre la ciudad

Diari de Tarragona, 17/08/2020; Alerta en El Vendrell por concentraciones de grupos de ideologías enfrentadas

Visto 2856 veces Modificado por última vez en Martes, 18 Agosto 2020 04:48