Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Domingo, 02 Agosto 2020 00:00

El govern municipal de El Vendrell està convertint en inhabitables els nostres barris a causa de la inseguretat i el caos

Valora este artículo
(171 votos)

Carrión: “Mai en els nostres barris s'havien produït tants robatoris amb força i violència contra les persones, ocupacions il·legals i incíviques que afecten molt seriosament la convivència veïnal”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

La deixadesa i abandonament que està patint El Vendrell per part del govern municipal, que en ves de millorat la seguretat en els nostres barris marítims, els està convertint en inhabitables a causa de la inseguretat i el caos.

Segons Carrión, “mai en els nostres barris s'havien produït tants robatoris amb força i violència contra les persones, ocupacions il·legals i incíviques que afecten molt seriosament la convivència veïnal”.

Per aquest motiu, Carrión a advertit que “des de Som identitaris (SOMI) ens estem plantejant fer una concentració de protesta a la qual convidarem a tots els veïns del Vendrell a sumar-se si estan cansats de veure la degradació que està patint el nostre poble”.

En aquest sentit, Carrión ha dit que “la seguretat s'ha vist molt limitada aquest últim any com podem veure amb les mateixes dades de la policia local”, i ha afegit que "SOMI és un partit que creu en la família i en el seu dret a sentir-se i estar segurs tant a casa com a la via pública”.

Finalment, Carrión ha assegurat que “cal elaborar un Pla de Seguretat barri per barri, els polígons, urbanitzacions i platges i crear una brigada especial destinada a combatre els robatoris als carrers, comerços, habitatges i naus, ja sense seguretat no hi ha llibertat"

Som Identitaris (SOMI)

El Vendrell, 1 de agosto de 2020

Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

RTVELVENDRELL, 04/08/2020; Som Identitaris es planteja manifestar-se contra el govern municipal per la inseguretat

La Fura, 04/08/2020; SOMI convocarà una manifestació per denunciar la inseguretat creixent al Vendrell

Visto 2362 veces Modificado por última vez en Miércoles, 05 Agosto 2020 06:00