Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Jueves, 02 Julio 2020 00:00

Som Identitaris (SOMI) felicita Louis Aliot (RN) per la seva victòria a Perpinyà

Valora este artículo
(215 votos)

Anglada: “Aquesta línia nacional-popular, sobiranista i identitària és també la nostra. Per això, som identitaris”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

La victòria de Louis Aliot (RN), en la segona volta de les eleccions municipals franceses a la ciutat catalana de Perpinyà, capital de la Catalunya Nord, confirma diversos fets importants. El líder històric de l'identitarisme espanyol, Josep Anglada, que s’ha mostrat molt satisfet per la victòria de  Louis Aliot ha assegurat que “els ciutadans estan farts de la vella classe política, amb la qual ja no s'identifiquen”.

En aquest sentit, el líder de SOMI ha dit que sembla que les coses comencen a canviar, i la ideologia al capitalisme global comença a deixar de ser majoritària”, hi ha afegit la alternativa al globalisme és al nacionalisme, el identitarisme i el sobiranisme, en la defensa de la sobirania nacional i popular enfront de la globalització capitalista”, ha insistit.  

Per al president de SOMI, “la victòria de Louis Aliot és conseqüència del seu rebuig a l'elevada immigració extraeuropea, i la inseguretat unida a l'anterior a Perpinyà”. Anglada creu que “és molt positiu que Louis Aliot defensi en el seu programa la identitat catalana en un Estat tan jacobí i centralista com és el francès. Ser identitari implica ser regionalista, en aquest cas, defensar la catalanitat del Rosselló”.

Finalment, el líder identitari ha dit que “aquesta línia nacional-popular, sobiranista i identitària és també la nostra. Per això, som identitaris”.

Som Indentitaris (SOMI)

Vic, 2 de juliol de 2020

Visto 2573 veces Modificado por última vez en Jueves, 02 Julio 2020 05:50