Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Sábado, 18 Abril 2020 07:44

Què passarà amb el Ramadà 2020?

Valora este artículo
(238 votos)

Anglada: "S’atrevirà el Govern de Pedro i Pablo a prohibir el Ramadà tal com has fet amb els oficis de Setmana Santa”?.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

La pandèmia del coronavirus ha comportat a suspendre tots els esdeveniments previstos a Espanya,, inclosa la Setmana Santa, i pot alterar també una altra celebració religiosa: el Ramadà. Enmig d'una emergència sanitària mundial causada per la nova pandèmia de coronavirus, més de mil milions de musulmans han de celebrar el començament del Ramadà el 23 d'abril i que acaba el 24 de maig, mes sagrat que l'Islam dedica a el dejuni i l'oració.

El president de Som Identitaris (SOMI), Josep Anglada, s’ha preguntat  “si el Govern de Pedro i Pablo s’atrevirà a prohibir el Ramadà tal com han fet amb els oficis de Setmana Santa”.

En aquest sentit, el president de SOMI adverteix que “és d’una gran irresponsabilitat que en algunes províncies la comunitat musulmana hagin demanat permisos per a poder realitzar les compres necessàries per la celebració del Ramadà davant les restriccions de circulació i trànsit imposades pel Govern després de decretar l'estat d'alarma per la crisi del coronavirus”.

Anglada també s’ha preguntat que “en cas d’incompliment de la comunitat musulmana, els caps polítics de la Policia s'atrevirien a ordenar l'entrada a l'interior de les mesquites tal com han fet en les esglésies, suspenent les santes misses i fent fora els fidels”?.

Finalment, el líder de SOMI ha dit que “no podem permetre de cap de les maneres que la comunitat musulmana que hi ha a España pugui gaudir d’alguns privilegis que en altres ens neguen”.   

Som identitaris (SOMI)

Vic, 18 d’abril de 2020

Visto 3078 veces Modificado por última vez en Sábado, 18 Abril 2020 07:51