Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Lunes, 03 Febrero 2020 00:00

Anglada farà seure a la banqueta dels acusats el republicà Jaume Colomer, gerent del Consell Comarcal d'Osona i el podemita Arnau Martí.

Valora este artículo
(202 votos)

Anglada: “Va ser intolerant les injuries i coaccions que vaig rebre per part dels dos exregidors de l’Ajuntament de Vic”.  

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

Després de més de dos anys, finalment Jaume Colomer, gerent del Consell Comarcal d'Osona i el podemita Arnau Martí, s’asseuran a la banqueta dels acusats. Així ho ha decidit el Jutjat d’Instrucció número 3 de Vic, que ha senyalat la data del judici per el proper 9 de març a les 10:45 hores.

Els fets es remuntant el 18 l’agost del 2017 a la plaça Major de Vic durant els 5 minuts de silenci per condemnar els atemptats jihadistes a Barcelona i Cambrils . L’incident es va produir quan Anglada i altres militants del partit Som Identitaris exhibien  cartells amb la frase "Fora jihadistes de Catalunya" durant els cinc minuts de silenci. L’exregidor d’ERC Jaume Colomer i actual  gerent del Consell Comarcal d'Osona li va arrabassar a Anglada el seu cartell, i a continuació va ser l’exregidor Martí qui va fer el mateix a la seva dona. Anglada que es va considerat agredit pels dos exregidors de l’Ajuntament de Vic, va interposar una denuncia “per injúries i coaccions” durant el minut de silenci.

Anglada ha assenyalat que “el judici s’ha enrederit tant perquè el podemita Martí li volia imputar un fets totalment falsos, cosa que li podria  arribar a constituir un presumpte delicte d'obstrucció a la justícia”.

Anglada que es va sentir agredit primer per les empentes rebudes per Martí i després pels cops que va rebré per par del regidor Colomer, ha volgut deixar clar que “en una democràcia tothom té la llibertat d’expressar lliurement la seva llibertat d’expressió malgrat que en alguns no els hi agradi”, i ha afegit que “va ser intolerant les injuries i coaccions que vaig rebre per par dels dos exregidors de l’Ajuntament de Vic”.  

Som identitaris (SOMI)

Vic, 2 de febrer de 2020

Noticies relacionades en altres mitjans de comunicació

Alerta Digital, 03/02/2020; Anglada sentará en el banquillo por agresión a dos ex concejales de ERC y Podemos en Vic

Alerta Nacional, 03/02/2020; Anglada sentará en el banquillo por agresión a dos ex concejales de ERC y Podemos en Vic

Nació Digital, 03/02/2020; Anglada porta a judici dos exregidors de Vic per injúries i coaccions

El 9 nou, 03/02/2020; Anglada porta a judici dos exregidors de Vic per injúries i coaccions

El Món, 03/02/2020; Anglada porta a judici a dos exregidors de l'Ajuntament de Vic

Canal Taronja, 03/02/2020; Anglada porta a judici a dos exregidors de l'Ajuntament de Vic

ccma.cat/324; Anglada porta a judici a dos exregidors de l'Ajuntament de Vic per presumptes injúries i coaccions

Visto 2762 veces Modificado por última vez en Domingo, 09 Febrero 2020 07:40

Medios