Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Sábado, 11 Enero 2020 08:23

Sánchez ja té un Govern de coalició socialcomunista sostingut per separatistes

Valora este artículo
(183 votos)

Anglada: “El nou govern forjat  amb comunistes, separatistes i colpistes té com objectiu carregar-se la Constitució i l’Estat de dret”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

No hi va haver sorpreses ni "tamayazo". Pedro Sánchez va estar investit el passat dimarts president de Govern 58 dies després de les eleccions de l'10 de novembre i després de més de 8 mesos en funcions. A la sisena votació i a la tercera investidura va ser la vençuda. El líder socialista aconsegueix, per primera vegada, superar aquest procés al Congrés, ja que la seva arribada a el poder el 2018 es va produir gràcies a una moció de censura. El líder del PSOE va obtenir 167 suports, suficients per superar els 165 del bloc del "no", gràcies a les 18 abstencions d'ERC i Bildu. Li van avalar els diputats socialistes, els de Unides Podem, de el PNB, de Més País, de BNG i el de Terul Exist. Al davant, els grups de PP, Vox, Ciutadans, Junts per Catalunya, la CUP, Navarra Suma, Fòrum Astúries i PRC i Coalició Canària que van canviar el sentit de del vot en les últimes hores.

El president de Som Identitari (SOMI), Josep Anglada, ha qualificat al nou govern socialcomunista com “un nou Front Popular pervers i amb un eix governat per ETA i independentistes”. En aquest sentit, Anglada ha dit que “res de bo podem esperar d’un govern amb una majoria parlamentaria forjada amb comunistes, separatistes i colpistes amb l’objectiu de carregar-se la Constitució i l’Estat de dret” .

Anglada ha afegit “sentir angoixa i preocupació par la formació d’un govern que posa el seu destí en mans dels qui volen destruir la nostra nació”.  

Finalment, el líder de SOMI ha dit que “el nou govern presidit per Pedro Sánchez després de l'acord de PSOE amb els comunistes i els separatistes, activarà un afecte crida de milers d’immigrants il·legals esperant al Marroc i Mauritània per entrar a Espanya”.

Som identitaris (SOMI)

Vic, 11 de gener de 2020

Visto 2594 veces Modificado por última vez en Sábado, 11 Enero 2020 08:30