Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Domingo, 10 Noviembre 2019 07:44

Som Identitaris (SOMI) celebra el seu Consell Executiu

Valora este artículo
(195 votos)

Anglada: “El pitjor que en pot passar a partir d’aquest diumenge és paràlisi de tota una societat per culpa d’una casta política que no sap estar a l’altura de les circumstàncies”.  

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

Aquest dissabte al matí s’ha reunit a la ciutat de Vic el Consell Executiu de Som Identitaris (SOMI) presidit pel seu president Josep Anglada.

La reunió que ha tingut una durada de dues hores s’ha tractat de diferents temes d’actualitat. Cal destacar entre els punts que hi havien a l’ordre del dia els contactes mantinguts darrerament amb altres forces identitaries, tant a Catalunya com a España. També s’ha exposat l’estratègia que ha de seguir el partit a curt i mig termini i finalment hi ha hagut un torn de precs i preguntes on els presents han pogut expressar les seves opinions.

Anglada que s’ha referit a les eleccions que se celebren aquest diumenge, ha manifestat que “veu molt poc probable que es pugui formar un govern estable vist l’escenari polític que ens envolta”. En aquest sentit, el líder identitari ha culpat d’aquest escenari als responsables política que els ha taxat de “trepes amb l’únic objectiu de buscar carracs, privilegis i grans sous com a diputats a força de vendre a canvi de diners”

Finalment, Anglada ha advertit que “el pitjor que en pot passar a partir d’aquest diumenge no és tan sols la paràlisi parlamentaria, sinó la paràlisi de tota una societat per culpa d’una casta política que no sap estar a l’altura de les circumstàncies”.  

Som identitaris (SOMI)

Vic, 10 de novembre de 2019

Visto 2526 veces Modificado por última vez en Domingo, 10 Noviembre 2019 08:35