Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Domingo, 13 Octubre 2019 07:59

Barcelona s'omple de banderes d'Espanya i senyeres per una manifestació per la unitat en el 12-O, Dia de La Hispanitat

Valora este artículo
(217 votos)

Anglada: “Aquest propers dies s’hauran d’afrontar amb serietat i amb una fermesa de convicció democràtica”.  

COMUNICAT DE PREMSA SOM INDENTITARIS (SOMI)

Milers de persones s'han manifestat aquest dissabte pels carrers de Barcelona exhibint banderes d'Espanya i senyeres per commemorar la festa nacional del 12 d'octubre.

A les 11 del matí ha començat al Passeig de Gràcia de la capital catalana la manifestació del 12 d'octubre, que ha culminar a plaça Catalunya.

El president de Som Identitaris (SOMI)Josep Anglada, juntament amb altres dirigents del partit, s’ha sumat a la marxa amb una pancarta on es podia llegir: "orgullosos de ser catalans i orgullosos de sentir-nos espanyols".

El president de SOMI, Josep Anglada, ha demanat “prudència i sentit comú davant la sentència que sortirà provablement aquest proper dilluns”. En aquest sentit, el líder se SOMI ha dit que “s’ha d’evitar intensificar les tensions i no provocar actes violents al carrer”, i ha afegit “aquest propers dies s’hauran d’afrontar amb serietat i amb una fermesa de convicció democràtica”.     

Finalment, el president de SOMI ha insistit que “la Hispanitat ha de servir-nos per reivindicar que és un dia en què els catalans ens hem de sentir-nos orgullosos d'aquest gran país que és Espanya".

Som identitaris (SOMI)

Vic, 12 d'octubre de 2019

Visto 2797 veces Modificado por última vez en Viernes, 18 Octubre 2019 10:29