Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Sábado, 03 Agosto 2019 06:41

En sostenidors al ple de Vic

Valora este artículo
(189 votos)

Anglada: “L’alcaldessa de Vic amb la seva passivitat davant els fets ocorreguda al ple, ha perdut la poca dignitat que li quedava”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

Un grup de joves es va manifestar al plenari de l'Ajuntament de Vic d'aquest dilluns amb sostenidors. El passat ple del 15 de juliol, Capgirem Vic (CUP) denunciava que la regidora Núria Homs havia increpat dues noies per la seva forma de vestir -amb top i pantalons curts- l'1 de juliol. Segons la versió de les noies, que relatava Capgirem, Homs els havia dit que si no es canviaven de roba, avisaria la Guàrdia Urbana perquè les multés.

Anglada ha criticat “la irresponsabilitat i la passivitat de l’alcaldessa Anna Erra en permetre que sis perroflautes assistissin al ple de Vic com a públic només en sostenidors a la part superior del cos”.

En aquest sentit, Anglada ha dit que “l’alcaldessa de Vic amb la seva passivitat davant els fets ocorreguda al ple, ha perdut la poca dignitat que li quedava”.

Fnalment, Anglada ha lamentat que “aquesta qualitat de dignitat inherent de l’alcaldessa s'ha vingut devaluant en aquest consistori a marxa accelerada com a seqüela d'una galopant i asfixiant manca de personalitat per part de l’alcaldessa de Vic”.  

Som identitaris (SOMI)

Vic, 3 d’agost de 2019

La tribuna de España, 03/08/2019; Vean a las feministas en sujetador. Perroflautas y femipodemitas se presentan semidesnudas en el ayuntamiento de Vic

Visto 3189 veces Modificado por última vez en Domingo, 04 Agosto 2019 05:26