Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Sábado, 20 Julio 2019 07:31

Anglada es nega a indemnitzar per un tuit a l’activista Kamal que feia vaga de fam pels presos del Rif

Valora este artículo
(176 votos)

Anglada no reconeix el caràcter xenòfob i atemptatori contra la dignitat de l'activista Kamal

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

Josep Anglada va tornar als jujtats de Vic aquest dimecres per participar en una conciliació després de fer un tuit contra l'activista Kamal Baitaha, que feia una vaga de fam simbòlica per l'alliberament dels presos del Riff. En la piulada deia: "¿vaga de hambre solamente 3 días? Yo le recomendaría al moro que hiciera como mínimo 365".

Després de reunir-se amb Baitaha es va acordar que Anglada reconeixia el dret a manifestar-se, expressar-se i exercir els seus drets civils i polítics. Tot i això, Anglada no reconeix el caràcter xenòfob i atemptatori contra la dignitat de l'activista, per això, es va negar a indemnitzar a Kamal amb 500 euros per entendre que en cap moment va lesionar el seu honor.

Sobre la concentració davant del jutjat de Vic en suport a Kamal organitzada pel col·lectiu Unitat Contra el Feixisme i el RacismeArran Vic, Anglada es va mostrar sorprès “pel poc poder de convocatòria que han demostrat tenir aquestes dues organitzacions radicals, ja que tan sols van aconseguir reunir a tres impresentables  per donar suport a Kamal”.     

Som identitaris (SOMI)

Vic, 20 de juliol de 2019

Alerta Nacional, 20/07/2019; Anglada no reconoce el carácter xenófobo y atentatorio contra la dignidad de la activista Kamal

Las voces del pueblo, 21/07/2019; Anglada no indemnizará al islamista Kamal Baitaha de la huelga de hambre de 3 días

Visto 2420 veces Modificado por última vez en Lunes, 22 Julio 2019 06:14