Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Domingo, 16 Junio 2019 06:55

Paco Zambrana ja és oficialment regidor de SOMI a l’Ajuntament de Manlleu

Valora este artículo
(156 votos)

Paco Zambrana, de Som Identitaris, ha estat l’únic regidor que ha jurat el càrrec

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

En una sala de sessions plena de gom a gom, els 21 nous regidors i regidores del consistori manlleuenc han promès per imperatiu legal el seu càrrec a l’Ajuntament de Manlleu. Paco Zambrana, de Som Identitaris, ha estat l’únic regidor que ha jurat el càrrec.

En una mes presidida pel regidor de més edat, Paco Zambrana (Som Identitaris) i el de menys edat, Arnau Rovira (JxCat), han anat entrant un per un els 21 regidors i regidores electes, col·locant-se per primera vegada a les cadires que ocuparan durant la pròxima legislatura. 

Tot seguit s’ha procedit a l’elecció de l’alcalde. Només ERC – Junts Fem Manlleu, amb Àlex Garrido i Paco Zambrana, de Som Identitaris, han presentat candidatura a l’alcaldia. Després de la votació, Àlex Garrido i Serra ha estat nomenat alcalde de Manlleu amb 14 vots a favor. Zambrana ha obtingut un vot, el seu, i hi ha hagut sis vots en blanc, corresponents als dels grups PSC i CUP.

Zambrana que va obtenir 524 vots i un percentatge del 6,25% a les eleccions municipals del 26 de maig, es converteix amb l’esperança de molt manlleuencs que estan farts de la immigració descontrolada i la falta de seguretat que viu la ciutat de Manlleu.   

Som identitaris (SOMI)

Vic, 16 de juny de 2019

Visto 2683 veces Modificado por última vez en Domingo, 16 Junio 2019 07:02