Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Martes, 07 Mayo 2019 00:00

Una Feria de Abril a la vigatana

Valora este artículo
(188 votos)

Anglada: “Ha estat una gran oportunitat per poder parlar i saludar a molts veïns de la ciutat”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM identitaris (SOMI)

Al voltant d’un miler de persones van passar aquest cap de setmana per la segona edició de la renovada Feria de Abril de Vic, que va tenir lloc al recinte firal del Sucre. Des de l’Associació Cultural Mi Tierra y el Sur en feien una valoració positiva i esperen que la iniciativa pugui tenir continuïtat.

Amb casetes informatives i rebujito al servei de bar inclòs, la Feria de Abril ha ofert també una exhibició de tall i degustació de pernil ibèric a càrrec del Racó de l’Ibèric i amb una arrossada el diumenge. 

El president de Som Identitaris (SOMI) y alcaldable a l’alcaldia de Vic que ha assistit a l’esdeveniment acompanyat per diferents membres de la seva candidatura, ha manifestat “la seva satisfacció, ja que ha tingut l’oportunitat en el transcurs d’aquest dos dies per poder parlar i saludar a molts veïns de la ciutat”. 

 

Anglada ha assegurat que “és del tot imprescindible la organització d’aquest esdeveniments per tal de mantenir vives unes arrels, una cultura i unes tradicions que ens han de agermanar a tots”.

Finalment, el president de SOMI ha dit que “esdeveniments com aquets no fan altre coses que enriquir el nivell cultural de la nostra ciutat”.

Som identitaris (SOMI)

Vic, 6 d’abril de 2019

Noticies relacionades en altres mitjants de comunicació

Alerta Nacional, 06/05/2019;  Una Feria de Abril a la vigatana

Alerta Digital, 06/05/2019; Una Feria de Abril a la vigatana

Visto 2987 veces Modificado por última vez en Lunes, 13 Mayo 2019 21:43

Medios