Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Domingo, 07 Abril 2019 00:00

Joan Carrasco presenta els primers candidats de la llista de SOMI al Vendrell

Valora este artículo
(188 votos)

Carrasco manifesta el seu orgull en presentar una llista que representa la cultura catalana, espanyola i europea, i que situarà a la capital del Baix Penedès al segle XXI.

  COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

L'encara regidor de Plataforma per Catalunya (PxC) i candidat a l'alcaldia del Vendrell de Som identitaris (SOMI), Joan Carrasco, manifesta que ha triat presentar als primers candidats de la seva llista en un lloc tan emblemàtic com és el passatge de Sabàudia de la placeta del carrer Major perquè "representa els valors de la Cultura Catalana i per tant també de la Cultura Espanyola i Europea".
 
Carrasco comenta que tots els integrants de la seva candidatura són veïns del Vendrell que resideixen al nucli, però també a les platges, barris i urbanitzacions. Tots ells "ciutadans que coneixen de primera mà les necessitats reals dels seus veïns i estan compromesos amb ells per treballar sense descans per situar el Vendrell al segle XXI".
 
Joan Carrasco manifesta el seu orgull per encapçalar una llista de valents sense complexos com Israel Carrión, Tatiana Serrano, Cristina Caparrós, Jesús Albaiceta, Dolors Rodríguez, Antònia Vidal, César Barquero, Ana Torres, María Ángeles Conca o Carmen Sagarra, entre molts altres que ens acompanyaran en aquest il·lusionant projecte.

Som identitaris (SOMI)
Vic 1 d'abril de 2019

Noticies relacionades en altres mitjants de comunicació

el3devuit.cat, 03/04/2019; JOAN CARRASCO PRESENTA ELS PRIMERS NOMS DE SOMI AL VENDRELL

rtvelvendrell.cat, 03/04/2019; SOMI presenta els deu primers integrants de la seva candidatura

Visto 2984 veces Modificado por última vez en Miércoles, 10 Abril 2019 07:13