Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Lunes, 01 Abril 2019 00:00

Anglada posa al capdavant de la llista electoral de SOMI al Vendrell a Joan Carrasco

Valora este artículo
(192 votos)

Anglada: “Carrasco defensarà amb orgull i responsabilitat els principis i valors de SOMI a la capital del Baix Penedès”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

Joan Carrasco l'encara regidor de l'extingida Plataforma per Catalunya (PxC) al Vendrell, es presentarà a les pròximes eleccions municipals en aquest municipi al capdavant de la marca Som Identitaris (SOMI), el partit liderat pel vigatà Josep Anglada.

Aquest diumenge Carrasco s'ha desplaçat a Vic on els dos polítics s'han reunit per planificar l'estratègia a seguir de cara les properes eleccions municipals. Joan Carrasco ha assegurat que “ treballarà amb humitat al servei dels ciutadans del Vendrell i tant si és alcalde, com si no ho és, treballarà si descans fins a aconseguir un Vendrell net i segur.

En aquest sentit, ha manifestat que “s'ha d'armar moralment a la Policia Municipal i dotar-la de recursos suficients per actuar amb contundència contra els delinqüents que cada vegada són més i millor preparats que actuen cada vegada amb més freqüència a la nostra ciutat”. Altres de les prioritats de Carrasco seran "acabar amb la venda il·legal que exerceixen amb total impunitat els top manta i acabar amb els OCUPES BUITRES que són aquells que ocupen un habitatge aliè amb l'únic objectiu de viure de les ajudes socials i complicar la vida als els veïns ".

Per la seva banda, Anglada ha manifestat que “Carrasco és una persona que ha demostrat en la seva llarga trajectòria com a regidor a l'Ajuntament que té la suficient capacitat per resoldre els problemes que té la ciutat del Vendrell".

Finalment, el líder de SOMI ha assegurat que "Carrasco representarà amb orgull i responsabilitat els principis i valors d'aquest nou projecte que s'està convertint amb la casa comuna de tots els identitaris catalans farts d'aquesta immigració descontrolada que hem de suportar en els nostres municipis".

Som Identitaris (SOMI)

Vic, 1 d’abril de 2019

Noticies relacionades en altres mitjants de comunicació

El 3 de vuit, 01/04/2019; EL REGIDOR DE PXC JOAN CARRASCO, CAP DE LLISTA DE SOMI AL VENDRELL

http://www.rtvelvendrell.cat; 01/04/2019; Joan Carrasco és el cap de llista de Som Identitaris al Vendrell

Alerta Nacional, 01/04/2019; Anglada pone al frente de la lista electoral de SOMI en El Vendrell a Joan Carrasco

Tarragina Digital, 01/04/2019; Anglada fa confiança en l'exregidor de PxC del Vendrell

Visto 2909 veces Modificado por última vez en Martes, 02 Abril 2019 15:05