Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Miércoles, 27 Marzo 2019 00:00

L’ex delegat de PxC a Roses, José Antonio Blázquez, cap de llista a les municipals amb el nou partit d’Anglada Som Identitaris (SOMI)

Valora este artículo
(196 votos)

Anglada: “Blázquez representarà amb orgull i responsabilitat els principis i valors de Som Identitaris”

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

José Antonio Blázquez, ex delegat de l’extingida Plataforma Per Catalunya (PxC) a Roses, es presentarà a les properes eleccions municipals en aquest municipi amb la marca  Som Identitaris (SOMI), el partit liderat pel vigatà Josep Anglada. L’acord s’ha tancat aquets dilluns a la ciutat de Vic amb una reunió que han mantingut el dos polítics i que ha servit per planificar l’estratègia a seguir de cara les pròximes eleccions municipals.

Blázquez ha assegurat aquest dilluns que, si fos alcalde, “treballarà per no deixar ni un sol manter a la ciutat”. En aquest sentit, ha dit que “s’ha  d’armar moralment a la Guàrdia urbana i dotar-la de recursos suficients per actuar i deixar clar que a la ciutat no es pot practicar el top manta”.

Per la seva banda, Anglada ha manifestat que “és molt important pel partit haver aterrat a la comarca de l’Alt Empordà i poder-nos presentar a les eleccions municipals a la ciutat Roses”.   

Finalment, el líder de SOMI ha assegurat que “Blázquez representarà amb orgull i responsabilitat els principis i valors d’aquest nou projecte que s’està convertint amb la casa comuna de tots els identitaris catalans farts d’aquesta immigració descontrolada que tenim que suportar als nostres municipis ”.   

Som Identitaris (SOMI)
Vic, 26 de marzo de 2019

Noticies relacionades en altres mitjants de comunicació

Alñerta Nacional, 26/03/2019; José Antonio Blázquez, ex delegado de PxC en Roses, cabeza de lista de SOMI para las municipales

Viladeroses.cat, 26/03/2019; El rosinc José Antonio Blazquez concorrerà a les eleccions municipals com a cap de llista de Som Identitaris (SOMI)

empordà.info, 26/03/2019; El rosinc José Antonio Blazquez concorrerà a les eleccions municipals com a cap de llista de Som Identitaris (SOMI)

La Tribuna de España, 27/03/2019; El Ex delegado de PxC en Roses, José Antonio Blázquez, cabeza de lista a las municipales con Som Identitaris (SOMI)

Visto 2955 veces Modificado por última vez en Lunes, 01 Abril 2019 07:39