Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Domingo, 17 Marzo 2019 06:47

Som Identitaris (SOMI) instal·la una carpa informativa a la ciutat de Badalona

Valora este artículo
(191 votos)

Yepes: “Hem de seguir treballant amb il·lusió per aconseguir millorar la vida social dels badalonins”.   

COMUNICADO DE PRENSA DE SOM identitaris (SOMI)

Aquest dissabte, el partit liderat pel vigatà Josep Anglada, de  Som Identitaris (SOMI), ha instal·lat una carpa informativa a la ciutat de Badalona. El lloc escollit ha estat el Parc de la Dona, entre els barris de Llefia i la Salut, un dels barris més castigat per la crisis econòmica i l’alt percentatge d’immigració. L'objectiu era que els badalonins coneguessin a les persones que integren l'equip de SOMI a Badalona, i traslladar la seva opinió i les seves propostes per a un millor funcionament del municipi.

El candidat a l’alcaldia de Badalona de SOMI, Pedro Abril Yepes, ha manifestat sentir-se “molt satisfets per l'acceptació rebuda per part dels veïns del barri”. En aquest sentit, Yepes ha assegurat que “aquest recolzament ens dóna un plus d’energia per seguir treballant amb il·lusió per aconseguir millorar la vida social dels badalonins”.   

Finalment,Yepes ha dit que “aquest suport dels nostres veïns ens anima a seguir treballant centrats en buscar solucions eficaces als problemes reals dels badalonins".

Som Identitaris (SOMI)
Vic, 17 de marzo de 2019

Visto 3047 veces Modificado por última vez en Domingo, 17 Marzo 2019 06:53