Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Martes, 12 Marzo 2019 00:00

Un grup d'independentistes antisiatemes increpa una carpa de Som Identitaris (SOMI) a Manlleu

Valora este artículo
(197 votos)

Anglada: “No donarem cap pas enrere davant d’aquests personatges que la única cosa que persegueixen és sembrar terror i violència”.

COMUNICAT DE PREMSA DE SOM IDENTITARIS (SOMI)

Un grup d'uns 30 independentistes antisiatemes d’Arran i la CUP que s'havien convocat a través de les xarxes socials aquest dissabte davant el Casal Boira Baixa de Manlleu per rebutjar la presència de Som Identitaris (SOMI) a la ciutat, s’han traslladat finalment a l’avinguda de Roma on hi havia instal·lada una carpa informatives per repartir publicitat de la formació que lidera Josep Anglada.

Tot i que s’han desplaçats al lloc dels fet una dotació de la Policia Local i dels Mossos d’esquadra,  l'episodi s'ha desenvolupat sense incidents violents més enllà de les consignes habituals que solen cridar aquest partits antisistemes.

Anglada que estava al lloc dels fet per donar recolzament al seu candidat de Manlleu, Paco Zambrana, ha manifesta que “per més amenaces que en facin aquests totalitaris que actuen contra els que defensem la llibertat d’expressió, no permetrem que silenciïn una majoria social que està farta del descontrol de la immigració”.

Finalment, Anglada ha dit que “no donarem cap pas enrere davant d’aquests personatges que la única cosa que persegueixen és sembrar terror i violència a aquells que no pensen com ells”.            

Som Identitaris (SOMI)

Vic, 10 de març de 2019

Noticies relacionades en altres mitjants de comunicació

La Tribuna de España, 10/03/2019; Independentistas tratan de impedir un acto identitario en Manlleu (Barcelona).

Alerta Nacional, 10/03/2019; Un grupo de independentistas antisistema increpa a dirigentes de Som Identitaris (SOMI) en Manlleu

Crónica Global, 10/03/2019; Arran ataca al partido de Josep Anglada

Visto 2834 veces Modificado por última vez en Lunes, 01 Abril 2019 07:40