Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Martes, 05 Marzo 2019 00:00

Som Identitaris (SOMI) instal·la una carpa informativa a la ciutat de Manlleu amb el suport del president Anglada

Valora este artículo
(190 votos)

Zambrana: “Cada vegada són més els veïns que estan il·lusionats en què formem un bon equip per entrar amb força a l'Ajuntament”.

COMUNICADO DE PRENSA DE SOMOS identitarios (SOMI)

Aquest dissabte, el president de Som Identitaris (SOMI) i regidor de l’Ajuntament de Vic, Josep Anglada, s’ha desplaçat a la ciutat de Manlleu per recolzar la carpa informativa que el partit havia instal·lat a l’avinguda de Roma d’aquest municipi. L'objectiu era que els manlleuencs coneguessin a les persones que integren l'equip de SOMI a Manlleu, i traslladar la seva opinió i les seves propostes per a un millor funcionament del municipi.

Paco Zambrana, cap de llista de SOMI a la ciutat de Manlleu a les pròximes eleccions municipals ha manifestat que "ens alegra moltíssim constatar el suport de la gent de Manlleu a la nostra formació”, i ha afegit “cada vegada són més els veïns que estan il·lusionats en què formem un bon equip per entrar amb força a l'Ajuntament”.

Per la seva banda, Anglada ha dit que “tenim la responsabilitat de correspondre a aquesta il·lusió que estem despertat a la ciutadania amb un treball al servei del ciutadà”, i ha afegit “el suport que estem reben per part dels veïns ens anima a seguir treballant centrats en buscar solucions eficaces als problemes reals dels ciutadans”.

Som Identitaris (SOMI)

Vic, 4 de març de 2019

Noticias relacionadas en altros medios de comunicació

La Tribuna de España, 04/03/2019; Josep Anglada, líder de Som Identitaris (SOMI) en Manlleu apoyando la candidatura local

Visto 2753 veces Modificado por última vez en Martes, 05 Marzo 2019 06:09